شاید این سوال که نمک صنعتی ارزان از کجا بخریم ذهن شما را نیز درگیر کرده باشد در ادامه این مقاله پاسخ این سوال را دریافت می کنید. نمک صنعتی از پر کاربردهای منابعی است که در اکثر صنایع کشور به کار می رود. از آنجا که نمک کاربردهای گسترده ای دارد، صنعت نمک به مرور زمان وارد رقابت شد. درصد خلوص در مواد شیمیایی تعیین کننده اکثر کاربردهای مواد شیمیایی است. شما می توانید برای تهیه انواع نمک صنعتی به وب سایت GOLANMAKCO مراجعه کنید و با مشاورین ما تماس بگیرید.
چیزی که نمک های صنعتی نسبت به نمک خوراکی متمایزتر می کنند، همین تفاوت در درصد خلوص آن است. مواد شیمیایی با درصد خلوص پایین مصارف صنعتی و آزمایشگاهی دارند و از مواد شیمیایی با درصد خلوص بالا در زندگی روزمره استفاده می کنند.
از این رو نمک را بعد از استخراج از معدن با استفاده از درصد خلوص تقسیم بندی می کنند. نمک معدنی نیز علاوه بر درصد خلوص، تصفیه نشدن این نمک و یددار بودن نیز در ماهیت و نوع کاربرد آن تأثیر می گذارد.
گل نمک با برخورداری از سال ها تجربه و سابقه در زمینه فروش نمک صنعتی به یکی از منابع تامین نمک تبدیل شده است. این مجموعه با کمک نیروی کار انسانی با تجربه بهترین و باکیفیت ترین نمک را در اختیار مصرفکنندگان می گذارد.
فهرست مطالب
آشنایی با انواع نمک صنعتی
این نمک بر اساس گریدهای مختلف تولید و دسته بندی می کنند. نمک حفاری، پودری، صدفی، نمک شیلاتی، نمک شکری و نمک نخودی از انواع نمک صنعتی هستند که هر یک کاربردهای متفاوتی دارند.
نمک پودری
این نمک همان طور که از نام آن مشخص است، دانه های بسیار ریزی دارد که شکل ظاهری نمک را تا حد زیادی با سایر انواع نمک صنعتی متفاوت می کند. هوای مرطوب دشمن اصلی این نمک به حساب می آید و به محض قرارگیری در آب و هوای مرطوب شکل ظاهری خود را از دست می دهد.
تهیه اسید، کاربرد در صنعت تصفیه، صنعت بازیافت، استفاده در مرغداری از کاربردهای مهم نمک پودری است.
نمک صدفی
درخشندگی و شفافیت دانه های نمک صدفی آن را به بهترین نمک صنعتی تبدیل کرده است. نمک خوراکی نیز دانه هایی شفاف و درخشنده دارد، به همین دلیل نمک صدفی از نظر شکل ظاهری مشابه نمک خوراکی است، اما کاربردهای متفاوتی دارد. نمک صدفی در صنعت دباغی، صنعت لبنیات و تصفیه به کار می رود.
نمک شیلاتی
این نمک بزرگترین نمک صنعتی در بازار است که اندازه ای در حدود ۵ تا ۱۰ میلیمتر دارد. دلیل نامگذاری نمک شیلاتی کاربرد عمده دانه بندی آن در صنعت شیلات و همچنین گندزدایی است. البته این تنها یکی از کاربردهای نمک شیلاتی است.
کاربرد دیگر این نمک در سختی گیری آب، احیای رزین های غیرفعال شده، صافکاری های بسیار دقیق قطعات ریز، صنعت چرم سازی و دباغی، پنیرسازی و بسیاری از صنایع دیگر است.
کاربردهای نمک صنعتی چیست
در صنعت نفت و پتروشیمی از نمک برای افزایش تراکم گل و خاک استفاده می کنند که در ایجاد دکل حفاری ایمن تر و کارآمدتر نقش دارد. گرچه نمک زیادی در حفاری های ساحلی به کار نمی رود، برای تسهیل حفاری در زمین باید از مقدار زیادی نمک استفاده کرد.
شرکت های داروسازی نیز در فرایند ساخت کپسول و همچنین تولید محلول های نمکی که کاربردهای مهمی دارند، از نمک استفاده می کنند. محلول های شور نه تنها برای محلول تماسی، بلکه کاربردهای دیگری برای افراد فراهم می کنند.
کاربرد نمک به وسیله شرکت های پزشکی و دارویی درصد زیادی از کل نمک معدنی ملی را تشکیل خواهد داد. اکثر نمک صنعتی جهان برای ریختن در جاده ها و ایجاد سطح رانندگی ایمن تر کاربرد دارد و تنها برای مردم استفاده نمی شود و مصارف دولتی نیز دارد.
اهمیت کاربرد نمک صنعتی
شصت تا هشتاد درصد از نمک در جهان معدنی برای بهبود ایمنی در حمل و نقل عمومی در یک ظرفیت یا ظرفیت دیگر کاربرد دارد، اما برای کاهش نقطه انجماد برف و یخ به کار می رود. نمک اغلب در جاده ها قبل از هوای مه گرفته ریخته می شود و به لایه سطحی از آب نمک امکان محافظت بیشتر در برابر یخزدگی را خواهد داد.
مطلب پیشنهادی: نمک صورتی از کجا بخریم
نمک عنصری حیاتی است که در اکثر فرایندهای صنعتی کاربرد دارد. بسیاری از محصولات شیمیایی در مرحله ای از تولید خود به نمک نیاز دارند. نمک در ساخت و تولید شیشه، کاغذ، پلاستیک، لاستیک، منسوجات، رنگها، چرم، آرایشی و دارویی کاربردهای متنوعی دارند.
چه تفاوتی بین نمک صنعتی و خوراکی وجود دارد
نمک صنعتی ارزان از کجا بخریم: نمک های صنعتی با نمک های خوراکی از لحاظ ظاهری شبیه به یکدیگر هستند، اما تفاوت این دو نمک در میزان درجه خلوص، میزان ید، دانه بندی و موارد استفاده آنها است. در ادامه با ما همراه باشید تا تفاوت نمک خوراکی و نمک صنعتی را مورد بررسی قرار دهیم.
مطلب پیشنهادی: تاثیر نمک خوراکی بر لاغری
تفاوت در میزان خلوص نمک صنعتی و خوراکی
نمک تنها کاربرد خوراکی ندارد. نمک در صنایع پتروشیمی، صنعتی و تولید مواد شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرد. شاید فکر کنید که همان نمکی که بر سر سفره می گذاریم، همان نمکی است که در صنعت استفاده می شود، اما اینطور نیست.
نمک معدنی به نمکی می گویند که درجه خلوص کمتری نسبت به نمک خوراکی دارد. میزان خلوص نمک مهمترین عامل در تفاوت نمک صنعتی و نمک خوراکی است. نمک های صنعتی ید ندارد. نمک خوراکی ۹۹ درصد میزان خلوص و نمک معدنی ۹۵ درصد میزان خلوص دارد.
تفاوت در کاربرد آنها
تفاوت نمک خوراکی و نمک صنعتی منجر به تفاوت در موارد استفاده آنها نیز می شود. نمک صنعتی در صنایعی مانند حوزه پتروشیمی، تولید مواد شوینده، چرم سازی، دامپروری، پلاستیک، تولید آب آشامیدنی، پرورش دام و طیور، رنگ نساجی کاربرد فراوانی دارد.
نمک خوراکی نیز به دلیل برخورداری از میزان خلوص پذیری بالا، امکان تصفیه بهتری دارد. از ویژگی های ویژه نمک خوراکی نسبت به نمک صنعتی این است که این نمک از سدیم و کلر برخوردار است.
تفاوت در روش نگهداری نمک خوراکی و صنعتی
روش نگهداری نمک صنعتی با نمک خوراکی نیز تفاوت دارد. نمک خوراکی باید در ظروف در بسته شیشه ای و یا پلاستیکی نگهداری شود و در معرض نور آفتاب قرار نگیرد. زیرا نمک خوراکی یددار باعث از بین رفتن ید موجود در آن می شود.
به طور طبیعی نمک کریستال صنعتی به دلیل نوع مصرف آن در مواد شیمیایی برای نگهداری با نمک خوراکی تفاوت دارد. روش نگهداری این نمک ساده تر به نظر می رسد.
نمک صنعتی ارزان از کجا بخریم گروه کارخانه جات گل نمک
ما در گروه کارخانه جات گل نمک همواره می کوشیم تا بهترین کیفیت نمک صنعتی را به شما عزیزان با خلوص عالی ارائه بدهیم و به لطف پروردگار در طی سالیان فعالیت خود موفقیت های بزرگی را در این زمینه کسب کرده ایم.
این مقاله را نیز مطالعه کنید: نمک صنعتی چگونه تولید می شود