انواع نمک برای صادرات

گل نمک 3 مرداد 1401 مقالات , 188

آشنایی با انواع نمک برای صادرات: نمک یکی از مواد پرکاربرد در دنیای امروز است که وجود و استفاده از آن ضرورت بالایی دارد. در دنیا تنها برخی از کشورها هستند که دارای معادن نمک بوده و ایران یکی ازاین کشورها است.

بنابراین صادرات نمک از این کشور به سایر کشورها انجام می‌شود. ارسال نمک صادراتی به کشورهای دیگر نیز جایگاه خوبی در بخش صادراتی ایران دارد. ایران به لحاظ دارا بودن نمک صنعتی و تنوع معدن نمک دارای رتبه ۸ بوده و هم‌چنین به لحاظ تولید واستخراج انواع نمک جایگاه هفتم را از آن خود کرده است.

اما برخلاف این جایگاه ها و توانایی در صادرات، سهم ایران از صادرات جهانی بسیار کم است. نمک تنوع زیادی داشته و ایران توانایی تولید و استخراج انواع نمک را دارد. مجموعه گروه کارخانه جات گل نمک به دلیل دسترسی راحت به معادن نمک و تولید مستقیم انواع نمک صادراتی، پیشرو در صادرات انواع نمک است.

گروه کارخانه جات گل نمک

 کشور‌های متقاضی نمک صادراتی ایران

خوشبختانه امروزه ایران در امر صادرات نسبت به گذشته، پیشرفت بهتری داشته است و از طرفی وجود این معادن معدنی موجب شده که در بخش صادراتی این محصولات به لحاظ وزنی و ارزی هم پیشرفت داشته باشیم.

عراق یکی از کشور‌های مقصد نمک صادراتی است. بعد از آن چین را می‌توان به عنوان مهم‌ترین مقصد برای نمک صادراتی و هم‌چنین انواع مواد معدنی به حساب آورد. کشورهای دیگری که متقاضی نمک صادراتی ایران هستند، روسیه، ارمنستان، هند و کشورهای اروپایی و آفریقایی هستند.

نمک یک ماده ضروری است که استفاده نکردن از آن معایب زیادی خواهد داشت. به همین علت کشورها مجبور به استفاده از این ماده معدنی هستند. کشورهای مقصد با توجه به نیاز خود می‌توانند از ایران نمک صادراتی وارد کنند. مجموعه گل نمک یکی از تولیدکنندگان نمک در ایران است که پتانسیل خوبی برای صادرات نمک دارد. انواع نمک صادراتی در بسته‌بندی های مناسب قابل ارسال است.

آشنایی با انواع نمک برای صادرات

انواع نمک برای صادرات: همان‌گونه که در بالا هم اشاره کردیم، نمک تنوع زیادی دارد. اما برخی از افراد نمک را به عنوان یک ماده غذایی و چاشنی غذا می‌شناسند. اما اصل مطلب بر خلاف این قضیه است. به طور کلی می‌توان این ماده را به دو دسته تقسیم کرد.

نمک خوراکی یا نمک طعام و نمک صنعتی. نمک صنعتی به تنهایی دارای چندین دسته بندی مختلف است که هر کدام شکل و ظاهر متفاوت و کاربرد متفاوتی هم دارند. یکی از تفاوت های رایج و البته مهمی که بین نمک خوراکی و نمک صنعتی وجود دارد. تفاوت در میزان خلوص آن‌هاست.

آشنایی با انواع نمک برای صادرات

 نمک خوراکی به لحاظ کیفیت دارای خلوص ۹۹ درصدی هستند. اما نمک صنعتی ۹۵ درصد خالص است. هر نمکی که خلوصش از این میزان کمتر باشد، برای سلامت انسان خطر دارد و مشکلات زیادی در بخش گوارش ایجاد خواهد کرد. لازم است بهرگونه نمک صادراتی از مراکز معتبر سفارش داده شود.

ضرورت استفاده از نمک خوراکی

قطعا شما هم به عنوان یک مصرف کننده نمک خوراکی از معایب و خطرات مصرف نمک شنیده باشید. اما بدانید که مصرف نمک خوراکی نه تنها ضرر ندارد، بلکه در صورتی که به میزان لازم مصرف نشود، خطرات زیادی را برای شما خواهد داشت.

بدن انسان به نمک و مزایای آن نیاز دارد. این میزان نمک مورد نیاز برای انسان از طریق مصرف انواع مواد خوراکی که به نمک نیاز دارند، تامین می‌شود. نمک در صورتی که به میزان لازم دریافت نشود، یکسری بیماری ها را برای فرد ایجاد می‌کند. مصرف زیاد نمک است که می‌تواند برای انسان خطر داشته باشد.

مطلب پیشنهادی: تاثیر نمک خوراکی بر لاغری

سازمان بهداشت جهانی میزان مصرف مجاز نمک برای هر فرد بالغ و کودک را مشخص کرده است. برای سلامتی خود و بدن بهتر است که در مصرف نمک اعتدال را رعایت کنید. مجموعه گل‌نمک تولید‌کننده بهترین نمک خوراکی است و آمادگی صادرات نمک خوراکی به کشو‌های دیگر را دارد.

نمک صنعتی و انواع آن

نمک صنعتی برخلاف نمک خوراکی تصفیه نشده و فاقد ید است. نمک صنعتی کاربردهای زیادی دارد. از این نمک در صنایع مختلف مانند صنعت دباغی پوست، اسید سازی، تصفیه آب و فاضلاب، تولید مواد شوینده و بهداشتی و …. استفاده می‌گردد.

نمک صنعتی و انواع آن

نمک صنعتی به هیچ وجه کاربرد خوراکی ندارد. البته میزان کاربرد این نمک در صنعت مواد غذایی غیر قابل چشم‌پوشی است. از نمک صنعتی در برخی از کارخانجات مواد غذایی در فرآیند تولید استفاده می‌گردد. نمک شیلاتی، نمک صدفی، نمک شکری، نمک پودری، نمک جاده و نمک حفاری انواع مختلف نمک برای صادرات هستند که در بسته بندی های مناسب به کشورهای مختلف ارسال می‌شود.

هرکدام از این نمک‌ها به لحاظ اندازه دانه تفاوت هایی دارند. کاربرد متفاوت هر کدام از این نمک‌ها موجب شده تا به صورت جداگانه برای تولید و استخراجشان وقت گذاشته شود.

مطلب پیشنهادی: نمک صورتی از کجا بخریم

کاربرد انواع نمک صنعتی و انواع نمک برای صادرات

نمک پودری

نمک پودری ریزترین سایز دانه را بین نمک ها دارد. کاربرد نمک پودری در صنعت زیاد بوده و از آن در صنایعی همچون تولید کاغذ، کارخانجات تولید آجیل، تصفیه، مرغداری ها و چرم سازی استفاده می‌شود.

ساختار این نمک طوری بوده که ممکن است در هوای مرطوب حالت کلوخه شدن پیدا کند و شکل ظاهری خود را از دست بدهد. نمک پودری که در مجموعه گل نمک وجود دارد کمترین میزان ناخالصی را داشته و بهترین نوع نمک برای صادرات است.

نمک صدفی

نمک صدفی نیز به لحاظ سایز دانه، جزو نمک های ریز حساب می‌شود. شفافیت و بلوری بودن دانه های این نمک موجب نامگذاری آن شده است. نمک صدفی به نمک مرواریدی هم معروف است و از آن در دباغی، تصفیه و کارخانه های لبنیات استفاده می‌شود.

این نمک به لحاظ ظاهری شباهت زیادی به نمک خوراکی دارد، بنابراین باید از یک مرکز معتبر خریداری انجام شود تا به اشتباه این دو نمک را جای هم استفاده نکنید.

مطلب پیشنهادی: بهترین فروشنده نمک شکری

کاربرد انواع نمک صنعتی

نمک شکری

انواع نمک برای صادرات: نمک شکری که به نمک حفاری هم معروف است دارای دانه هایی به اندازه شکر است. این نمک با مش ۱۰۰ و ۱۱۰ در بازار قابل عرضه است. بهترین نوع نمک صنعتی است که کاربردهای زیادی هم در صنایع دارد. در واقع می‌توان گفت نمک شکری پرمصرف ترین و پرتقاضا ترین نوع نمک صادراتی است. صنایعی که از این نمک استفاده می‌کنند، صنعت نفت و حفاری است.

نمک شیلاتی

نمک شیلاتی بزرگ‌ترین سایز دانه را در بین نمک صنعتی دارد. این نمک در صنعت شیلات و آبزیان برای گندزدایی آب مورد استفاده قرار می‌گیرد. نمک شیلاتی به صورت گرانولی شده نیز موجود بوده و گرانولی بودن آن باعث مقاومت بیشتر می شود که از کلوخه شدن جلوگیری می‌کند.انواع نمک برای صادرات

بیشتر بخوانید: نمک صنعتی در تهران

تماس